top of page

joi, 27 iul.

|

Râșnov

Râșnov Unplugged - Folk la Altar #3

Festivalul Folk la Altar este o întoarcere la origini și la original, o nevoie a artiștilor de reîntâlnire intimă cu publicul. A treia ediție se va desfășura în perioada 27-30 iulie 2023.

Râșnov Unplugged - Folk la Altar #3
Râșnov Unplugged - Folk la Altar #3

Ora și locul

27 iul. 2023, 19:00 – 30 iul. 2023, 22:00

Râșnov, Strada Republicii 1, Râșnov 505400, România

Despre eveniment

𝐑𝐚̂𝐬̦𝐧𝐨𝐯 𝐔𝐧𝐩𝐥𝐮𝐠𝐠𝐞𝐝 𝐅𝐨𝐥𝐤 𝐥𝐚 𝐀𝐥𝐭𝐚𝐫 #𝟑

Un festival folk așa cum de puține ori vedem sau auzim, un festival folk într-o biserică veche, o muzică cu istorie într-un cadru istoric. Într-un decor ce păstrează amintiri și amprente ale secolului al 18-lea, cu o acustică specifică unei biserici în care sute de ani s-a cântat la orgă, festivalul ”Folk la altar” aduce în fața publicului unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți muzicieni folk, din România.

Muzica acestora nu se rezumă doar la cântece, ci și la un fragment de istorie, surprinzând evoluția evenimentelor și întâmplărilor din acea perioadă și adaptarea muzicii în funcție de acestea.

Festivalul Folk la Altar este o întoarcere la origini și la original, o nevoie a artiștilor de reîntâlnire intimă cu publicul.

A treia ediție se va desfășura în perioada 27-30 iulie 2023. În fiecare seară, după concertele din Biserica Evanghelică din Râșnov, care încep la ora 18:00, vom continua incursiunea în istoria muzicii folk prin The Garden Unplugged – momente muzicale în Grădina Schubz din Râșnov (str. I.L. Caragiale nr. 7), de la ora 21:00, alături de artiști brașoveni de toate vârstele. Accesul în Grădina este gratuit!

O să-i avem alături pe: Alina Manole, Dinu Olărașu, Eugen Cristea, Radu Gheorghe, Adriana Ausch, Alexandru Andries, Paul Prisada și Maria Gheorghiu!

Bilete la presale, aici: https://eventbook.ro/festival/folk-la-altar

Evenimentul este organizat de Asociația Mioritics în parteneriat cu Primăria Râșnov, finanțat de Consiliul Județean Brașov și cofinanțat de UCIMR. Parteneri locali: Asociatia Rosenau Turism, Apa minerala ZIZIN și Brainia!

Distribuie evenimentul

bottom of page